Корзина
125 отзывов
Надежный продавец Prom.ua
ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В КОМПАНІЯХ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІподробнее
+380 (57) 752-41-20
+380
50
406-50-69
+380
96
406-50-69
Видавництво "ІНДУСТРІЯ"
Корзина

Про затвердження Правил охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв

Про затвердження Правил охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв

Редакція діє з 16.06.2017. Статус документу: Чинний

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

18.04.2017                                м. Київ                                    N 635

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
17 травня 2017 р. за
N 633/30501

Про затвердження Правил охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв

Відповідно до статті 28 Закону України "Про охорону праці", пункту 8 Положення про Міністерство соціальної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року N 423 (зі змінами),

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв, що додаються.

2. Департаменту заробітної плати та умов праці (Товстенко О. П.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Крентовську О. П.

Міністр                                                А. Рева

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства соціальної політики України
18 квітня 2017 року
N 635

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
17 травня 2017 р. за
N 633/30501

 

ПРАВИЛА ОХОРОНИ ПРАЦІ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДУ, ПИВА ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

I. Загальні положення

1. Ці Правила поширюються на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність, пов'язану з виробництвом солоду, пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод.

2. Вимоги цих Правил є обов'язковими для виконання роботодавцями та працівниками при виробництві солоду, пива (в тому числі і при експлуатації мініпивоварень з виробництва пива, призначених для барів, ресторанів, кафе і невеликих виробництв), безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод.

3. Ці Правила встановлюють вимоги до безпечного виконання робіт у технологічних процесах виробництва солоду, пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод.

Другие новости