Харчова промисловість (код квед 15)
- 2017
НПАОП 15.9-1.28-17. Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв
98 ₴В наявності
-
Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів. НПАОП 15.1-1.06-99
198 ₴В наявності
-
Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів. НПАОП 15.8-1.27-02
180 ₴В наявності
-
Норми безплатної видачі засобів індивідуального захисту для працівників кондитерського, хлібопекарного та мака
62 ₴В наявності
-
Типові норми безплатної видачі засобів індивідуального захисту працівникам елеваторної, борошномельно-круп'яно
42 ₴В наявності
-
Типові норми безплатної видачі засобів індивідуального захисту працівникам м'ясної та молочної промисловості.
78 ₴В наявності
-
Типові галузеві норми безплатної видачі працівникам засобів індивідуального захисту в харчовій промисловості.
50 ₴В наявності
- 2017
НПАОП 15.0-1.01-17 Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна
118 ₴В наявності
-
Інструкція з приймання, зберігання, відпуску, транспортування та обліку спирту етилового
82 ₴В наявності
-
НПАОП 15.9-1.27-12. Правила охорони праці для виноробного виробництва
99 ₴В наявності
-
НПАОП 15.9-1.27-12. Правила охорони праці для виноробного виробництва (рос. мова)
149 ₴В наявності
- 2018
НПАОП 15.8-1.29-18. Правила охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві
66 ₴В наявності